K9 Advies & Training

     

Elisabeth Groot

 

K9 Advies en Training is een kleinschalige praktijk in Amsterdam voor coaching en advies van hondeneigenaren.

 

Ik ben altijd dol geweest op honden. Mijn eerste hond was Gijs, een Engelse Cocker Spaniel. Later kwam Duco, een Wheaten Terrier. Sinds 2020 is de roedel uitgebreid met Otje, een Lakelandterrier. In 2019 heb ik mijn diploma Kynologisch Gedragstherapeut bij DogVision gehaald. Sindsdien heb ik menig eigenaar gecoacht bij het gedragsprobleem van diens hond. Coaching kan bestaan uit een trainingsconsult of een meer uitgebreid gedragsconsult.

 

Naast privécoaching geef ik ook puppylessen en basiscursus in Zaandam. Ik ben als Kynologisch Instructeur benoemd door de Raad van Beheer. Om deze benoeming te behouden moet ik jaarlijks nascholingspunten halen. Zo blijf ik op de hoogte van de recente ontwikkelingen en hou ik mijn kennis bij.

 

Mijn werk voor K9 Advies is mijn grote passie. Ik word blij van elke baas en hond die ik op weg heb kunnen helpen naar een beter begrip voor elkaar en een diepere band. Of dat nou is door middel van gedragstherapie of een puppycursus. Naast mijn werk voor K9 Advies ben ik instructeur en bestuurslid bij de Kynologenclub Amsterdam.

 

 

Over ons