K9 Advies & Training

     

Een opgevoede hond is een gezellige huishond

Puppycursus en basiscursus

Een goed begin is het halve werk. Een puppycursus helpt je op weg om je hond te begrijpen en te leren samenwerken. De puppy- en basiscursus gaat over het opvoeden en trainen van je pup. Door het werken in een groep, leert je pup meteen zich te richten op jou, jou te vertrouwen en zich te ontspannen in een omgeving waarin ook andere honden zijn. De puppycursus is voor honden vanaf 8 weken oud.

 

De basiscursus is vergelijkbaar met de puppycursus, maar dan voor honden vanaf ongeveer 4 maanden oud. 

 

Elementen van de puppycursus en basiscusus zijn aandacht voor elkaar, wandelen zonder trekken, voorkomen van najagen, hierkomen, zit, lig, etc. Ik werk met een positieve traingsmethode, dat wil zeggen dat gewenst gedrag wordt beloond en ongewenst gedrag wordt genegeerd. In elke les is er ook ruimte voor het behandelen van specifieke vragen over het gedrag van de hond of over wat je met de hond wil bereiken.

 

Mijn groepslessen vinden plaats op woensdagochtend bij Hond en Kat aan de Zaan. Een groep bestaat uit maximaal 4 cursisten.

 

Een groepsles bestaat uit een pakket van 6 wekelijkse lessen van 45 minuten. De eerste les is een theorieles. 

 

 

 

 

Privétraining

K9 Advies & Training biedt privécursussen op maat aan eigenaren die een eenvoudige gedragsvraag hebben, begeleiding willen bij hun (nieuwe) hond of die (nog) niet terecht kunnen op een hondenschool. Gezinscursus is ook mogelijk als vorm van privétraining. 

 

Privé trainingen duren een half uur en worden bij u thuis gegeven of op een locatie bij u in de buurt. Te denken valt aan een rustig veld of in een park. 

 

Cursussen